Documenttypen

Onze software is geavanceerd en maakt gebruik van state-of-the-art technologie. Toch is wat je ermee kunt doen in alle branches niet moeilijk uit te leggen: het maken, versturen, ontvangen en archiveren van documenten gaat met Documizers snel en gemakkelijk.

Offertes

Het offerteproces is tijdrovend, het bestaat doorgaans uit vele losse handelingen in verschillende applicaties. Denk aan AFAS/Microsoft, Word, pdf en Outlook.

De functionaliteit en flexibiliteit van onze software maakt het mogelijk het proces te versimpelen en te moderniseren. Het is een geïntegreerd proces, waarin het aantal handelingen is geminimaliseerd en de doorlooptijd verkort.

 

Arbeidscontracten

‘Ik wens je veel personeel toe’, luidt een oud Joods gezegde dat de ontvanger van de wens vooral veel ellende toewenst. Niet zo gek bedacht, want personeel zorgt voor rompslomp. Alleen al met het opstellen, versturen, laten ondertekenen en archiveren van de arbeidscontracten zijn HR-afdelingen eindeloos zoet. En dat is zonde van de tijd. Want met onze software gaan deze processen snel en foutloos. Vooral als je veel en vaak (tijdelijk) personeel aanneemt, kun je veel tijdwinst behalen en jezelf flink wat handelingen besparen.

 

Jaarrekeningen

Het opstellen van jaarrekeningen behoort tot de core business van een accountantskantoor. In dat proces verwerkt een kantoor veel variabelen, zoals Word-documenten, pdf’s en e-mail. Dat kost veel tijd, is arbeidsintensief en foutgevoelig. En dat is niet meer nodig! DocuFlow is speciaal ontwikkeld om elk type document snel, digitaal, uniform en foutloos te verwerken en centraal te beheren. Het systeem integreert met de bekende rapportgeneratoren en portals.

DocuFlow werkt het proces van een jaarrekening – uit bijvoorbeeld CaseWare naar een ondertekend jaarverslag in het klantdossier – stap voor stap af. Soms automatisch, soms vraaggestuurd al naargelang de behoefte.

 

Aktes en overeenkomsten

In het bedrijfsleven, het onderwijs, de accountancy en het vastgoed, spelen aktes en overeenkomsten een belangrijke rol in de bedrijfsprocessen. Knippen en plakken is niet meer nodig met onze software; met behulp van de bouwstenen versimpel en moderniseer je het maken van deze documenten. Het is een geïntegreerd proces, waarin het aantal handelingen is geminimaliseerd en de kans op fouten afneemt.

State-of-the-art technologie versoepelt je documentprocessen

Branches

De bedrijven en instellingen die gebruikmaken van DocuBuilder en DocuFlow zijn meestal document-intensieve organisaties die hoge eisen stellen aan hun software.

Voor organisaties die veel én veel verschillende documenten genereren voor hun klanten, zoals de accountancy, de zorg en het onderwijs kunnen wij de juiste oplossing bieden. Ook zijn we vaak gesprekspartner voor een specifiek onderdeel van een organisatie, zoals de HR- of de salesafdeling; daar waar het ontvangen en versturen van e-mails, Word-bestanden en pdf’s aan de orde van de dag is, kan CRMconnectors veel betekenen.

Neem gerust contact op als je wilt weten wat onze software specifiek voor jouw bedrijf of jouw branche kan doen. We gaan graag het gesprek met je aan.

Ook voor jou!