Integraties

De functionaliteit en flexibiliteit van onze software maakt van al jouw losse handelingen een geïntegreerd proces; eenvoudiger, simpeler en bij de tijd. Ons platform zorgt ervoor dat de tools op elkaar zijn afgestemd en naadloos samenwerken. Dankzij de directe integraties zijn voor hetzelfde resultaat minder handelingen nodig én minder (doorloop)tijd. Bovendien is er minder kans op fouten of vastlopen. Daarnaast kun je een geïntegreerd proces veel beter monitoren.

Wij richten ons op de gebruikers van AFAS (Profit, Online, Insite & Outsite), Dynamics365 (CRM, Navision en SharePoint) en Office365. En vooral op díe bedrijven die behoefte hebben aan een automatiseringsniveau van 6 of hoger.

Onze software is speciaal gebouwd voor het systeem waarmee jij werkt. De implementatietijd is kort. De losse bouwstenen, zoals tekstblokken, de digitale handtekening, illustraties, data en huisstijlelementen, zorgen voor veel flexibiliteit. Net als de variabelen, zoals de manier van versturen en archiveren. Zo is er voor al je unieke correspondentieprocessen, maar ook voor alle bulkprocessen, een goede oplossing.

Van losse handelingen naar een geïntegreerd proces