Over Documizers

Documizers is het bedrijf van Jack Kuijper en Kees Breure. Zij realiseerden zich dat er geen software bestond voor het optimaliseren van documentprocessen. Dat zijn ze toen zelf gaan ontwikkelen en verkopen. Documizers groeide met gebruikers mee, en het genereren van documenten werd langzamerhand het optimaliseren van processen.

De mensen van Documizers nemen documentprocessen serieus en werken gedreven en met veel plezier samen met en voor gebruikers die het onderwerp ook serieus nemen. Die tijd en geld willen besparen met behulp van geavanceerde technologie, hoge eisen stellen aan hun software, en hun processen willen inrichten op een manier die past bij de moderne tijd. Digitaal en duurzaam.

Droom je ideale proces, en Documizers helpt je om het werkelijkheid te laten worden. Natuurlijk is het geweldig om meteen met de hele organisatie alle processen te optimaliseren. Maar dat is niet altijd haalbaar. En bedenk dan: ook kleine stapjes kunnen een hele verbetering zijn!

Jouw wens bepaalt de inrichting van het proces

Missie

Mooie software leveren voor een aantrekkelijke prijs, dat is de missie van Documizers. Het leven is te kort voor nutteloze dingen, voor kliks die nergens toe leiden. Geklungel met documentprocessen, dat hoeft niet. Het kan anders, en dat verhaal vertellen wij graag.

Partners

De beste resultaten bereiken wij door intensief samen te werken met productpartners. Wij zijn ons heel goed bewust van de toegevoegde waarde die bedrijven voor elkaar, en voor ons, kunnen hebben. Toch zijn wij heel selectief in het kiezen van onze partners. Juist omdat de tevredenheid van onze klanten onze prioriteit heeft.

Onze productpartners zijn:

Denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Of wil je een partnerschap met ons? Neem gerust contact op.